Kocaman'dan Bütünşehir değerlendirmesi

Kocaman

Dilerim, endişelerimiz yersiz çıkar” Bandırma'nın il beklentisi büyük darbe aldı”




Bandırma Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman, Balıkesir'in Bütünşehir kapsamına alınmasını değerlendirirken, Dilerim, endişelerimiz yersiz çıkar” dedi.

Balıkesir'in Büyükşehir olmasına karşı çıkmadıklarını, ancak il sınırlarına dayalı Bütünleşik Şehir olmasını doğru bulmadıklarını, yasanın çıkmasından önce çeşitli toplantı ve platformlarda dile getirdiklerini vurgulayan Kocaman, şunları söyledi:

Artık yapılacak bir şey yok. Meclisin iradesine saygılıyız. Dilerim, bu konuda daha önceden dile getirdiğimiz endişelerimiz yersiz çıkar. Bundan sonra Balıkesir'e gelecek kaynakların, merkeziyetçi yapıdan uzak şekilde, samimiyet ve hakkaniyetle dağıtılmasını bekleyeceğiz. Tabii ki, bu konuda Bandırma kamuoyunun ikna edilmeye ihtiyacı var. Ancak şurası da bir gerçektir ki, Balıkesir'in Bütünleşik Şehir kapsamına alınmasıyla Bandırma'nın il beklentisi büyük darbe almıştır.”





fikri
23.11.2012 09:11:31
Sayıb Kocaman hangi Kocamana inanalım yaklaşık bir yıl önce Kent Konseyi Toplantısında Bnadırma il olmasın ama şehirleşme olarak yaşam şartı olarak il gibi olsun gibi saçma sapan bi cümle kurmuştunuz şimdi ise kaygılarınızı anlatıyorsunuz peki Bütünşehir içinde kalan Bnadırmanın hizmetlerden gerçekten hakkınca faydalanmasını beklemek fazla iyimserlik değilmi?

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli